Барабанистът на Queen Роджър Тейлър е поредният музикант, който заклейми Брекзит

...
Барабанистът на Queen Роджър Тейлър е поредният музикант, който заклейми Брекзит
Коментари Харесай

Роджър Тейлър заклейми Брекзит

Барабанистът на  " Queen " Роджър Тейлър е следващият музикант, който жигосах Брекзит и вредите, които нанася на свободното напредване на рок групите в Европа, оповестява уеб сайтът ContactMusic. Тейлър изрече съжалението си, че артистите и техните екипи не са били включени в съглашението на Лондон за напускането на Европейски Съюз. Той дефинира Брекзит като " ужасна ретроградна стъпка ".

71-годишният Роджър е следващата звезда на рок и поп музиката, която се възмути от мярката, принуждаваща всеки член на бандата да си вади виза за всяка страна от Европейски Съюз, включена в турнето ѝ. На процедура това значи, че доста английски сформира ще се откажат да свирят в Стария континент, предава Българска телеграфна агенция. И като прибавим към това загубата им на доходи поради карантинните ограничения, наложени против пандемията, ситуацията става нетърпимо.

" Границите са едно от най-ужасните изобретения на човечеството. Сега, когато си постановяваме още една от тях, това не е нищо, с изключение на една ретроградна стъпка, почтена за жалост ", разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР